MONTEUR GEZOCHT!

Functie

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, gemotiveerde fietsmonteur (of automonteur die zich eventueel intern wil laten omscholen tot fietsmonteur).

Ben jij een monteur en sta je open voor een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Als fietsmonteur ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor reparaties. Je draagt bij aan alle omringende techniek om ervoor te zorgen dat onze klanten veilig en probleemloos kilometers kunnen maken. Als het nodig is, help je in de verhuur en winkel met de verkoop en verhuur van zowel de fietsen als accessoires. Daarnaast ben je een echte teamspeler die samen met z’n collega’s borg staat voor de kwaliteit en betrouwbaarheid die past bij ons bedrijf.

Functie-eisen

  • minimaal 2 jaar werkervaring als fietsmonteur of automonteur
  • vriendelijk en dienstverlenende houding
  • focus op service, efficiëntie en kwaliteit
  • affiniteit met techniek is vereist
  • flexibele inzetbaarheid

Functie inhoud

Houd jij er beslist niet van om dag in dag uit hetzelfde te doen? Dan is dit precies de baan voor jou! In deze zeer afwisselende functie zorg jij voor een snelle en goed doorlopende logistiek proces van het rijwielverhuur bedrijf Soepboer op het prachtige eiland Schiermonnikoog.

Wat we van jou verwachten
Wij zoeken een vrolijke en harde werker die goed is in het overzicht houden op diverse logistieke processen. Reserveringen moeten op het juiste moment op de juiste plek staan, pechgevallen worden snel afgehandeld, klanten kunnen vlot met een glimlach op de fiets het eiland gaan verkennen, op de e-mail wordt snel en hulpvaardig gereageerd. Je houdt ervan om in een team te werken en collega’s waar nodig aan te sturen. Je ziet geen beren op de weg, maar denkt in mogelijkheden en oplossingen.

Wat we je bieden en wie we zijn

Wij zijn ‘fietsenverhuur Soepboer’, een familiebedrijf opgericht in 1960.

Wat ooit begon met de verhuur van enkele fietsen in de tuin, is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste fietsverhuurders in Nederland. Fietsenverhuur Soepboer bestaat uit 3 vestigingen verdeeld over het eiland. Je komt te werken in een hecht team op een gezellig en prachtig eiland! Het eiland Schiermonnikoog is in 2006 zelfs uitgeroepen tot de mooiste plek van Nederland! Wij bieden een fulltime werkweek in een leuke werkomgeving op een prachtig eiland! Een plek waar je zowel rust als gezelligheid kan vinden. Tegen een billijke vergoeding vind jij je onderkomen in een verzorgd twee-kamer appartement. Wil je meer weten over ons bedrijf, onze vacatures of het werken én wonen op ons mooie eiland neem dan contact met ons op!

Informatie sollicitatie

Ben jij de persoon die wij zoeken en kom je graag op Schiermonnikoog werken en wonen?

Dan ontvangen wij heel graag jouw sollicitatiebrief met CV per e-mail op: info@schierfiets.nl
Voor verdere informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Evert-Jan Soepboer; tel 0519 531 636

Waar bent u naar op zoek?