Overige

Reactief

Verzorgt sportieve activiteiten voor groepen op locaties

Vanaf 1 april zijn we elke dag op het strand aan het Westerhofpad. We verwelkomen U graag voor een van onze activiteiten of een drankje.

Buitengewoon Events

Voor al uw activiteiten, bedrijfsuitjes of evenementen op maat in Noord-Nederland.

Uw bedrijfsuitje/ personeelsuitje naar Schiermonnikoog – Met haar breedste strand van Europa het perfecte waddeneiland voor uw bedrijfsuitje. Schiermonnikoog is het kleinste Nederlandse waddeneiland, maar zeker geschikt voor grote groepen.

Op Pad Schiermonnikoog Op Pad Schiermonnikoog

Ontdek Schiermonnikoog samen met Op Pad

Wij leveren een kantoenen tasje gevuld met een interactieve fietsroute en lokale lekkernijen en jij fietst, ontdekt en geniet.

Alles over de wadden

Natuurlijk op Schiermonnikoog!

Alles over de wadden.

Gemeente Schiermonnikoog

Gemeente Schiermonnikoog

Op onze website vindt u informatie over de gemeente Schiermonnikoog, het bestuur en de organisatie, nieuws en de gemeentelijke producten en diensten.

VVV Schiermonnikoog

VVV Schiermonnikoog

VVV Schiermonnikoog.

Jachthaven Schiermonnikoog

Wij verwelkomen u graag in onze jachthaven

Aan het begin van het seizoen is/wordt de haven door middel van ploegen op diepte gebracht. Het slib wordt bij afgaand tij op stroom gezet. Wij streven er naar dat er bij laag water een meter water in de haven blijft staan. Het zogenaamde chartervak is wat minder diep en op ongeveer 50 cm gebracht bij laag water. In de gehele haven blijft bij laag water water staan.

Waar bent u naar op zoek?