Accomodaties op Schiermonnikoog

Hotel van der Werff

Hotel van der Werff

Hotel van der Werff vierde in 2014 haar 100 jarig bestaan

Landal Vitamaris

Landal Vitamaris, een appartementencomplex met 62 comfortabele en moderne appartementen

Bij Landal Vitamaris kom je ook tot rust in de lounge en de ontspanningsruimte met kinderspeelplaats. Daarnaast heeft het appartementencomplex een overdekt zwembad en een speeltuin

Restaurant Ambrosijn

Het kleinste hotel van Schiermonnikoog.

In de hotelsuites van Ambrosijn kunt u riant overnachten. De suites liggen op de 1e verdieping, hebben elk een eigen ingang en zijn via een buitentrap bereikbaar

Hotel Graaf Bernstorff

Midden in de levendige kern van het dorp Schiermonnikoog

Genoemd naar de laatste particuliere eigenaar van het eiland; Graf (titel) Von Bernstorff. Het hotel herbergt een sfeervol restaurant, een knusse bibliotheek, 17 comfortabele en sfeervol ingerichte hotelkamers , 26 ruime appartementen en de recent gebouwde 17 luxe suites, eveneens gelegen aan de Reeweg. Hier is het, na omzwervingen over het eiland, aangenaam neerstrijken.

Pension Westerburen

Pension Westerburen is een familiair bed & breakfast in Schiermonnikoog

Het bevindt zich in hartje centrum van het dorp. Westerburen beschikt over elf 2-persoonskamers, ook is het mogelijk om in twee kamers een extra bed te plaatsen.

Drink en eethuis De Berkenplas

De Berkenplas is een sfeervol, ontspannen drink- & eethuis met een ruim zonneterras

Het is een unieke locatie om tijdens uw wandel- of fietstocht ‘even bij te tanken’. Even genieten van de rust en de ruimte die Schiermonnikoog u elk jaargetijde te bieden heeft. Een unieke plaats ook voor kleine kinderen, vooral als een bezoek aan het Noordzeestrand wat minder voor de hand ligt.

Hotel en Brasserie Om de Noord

Het noordelijkste hotel op de Wadden

Strandhotel ‘Om de Noord’ is een klein, persoonlijk hotel aan het strand, gevestigd op waddeneiland Schiermonnikoog. De kleinschaligheid met de persoonlijke twist zorgen voor een ontspannend verblijf. Het intieme hotel beschikt over dertien frisse kamers in twee verschillende kamer types.

Waar bent u naar op zoek?